Η εταιρεία “Ονουφριάδης Ευριπίδης” και με διακριτικό τίτλο “Danos”, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην πώληση προϊόντων μεταξύ άλλων και μέσω διαδικτύου.
Κύριο και πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις αυτής προς όλους εσάς τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος της και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής, είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λπ. Όλα τα ανωτέρω καταχωρούνται σε βάση δεδομένων και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εύρυθμη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας.
Η εταιρεία μας, ακολουθώντας πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οπιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται ή ανταλλάσσονται τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες, που μας εμπιστεύεστε.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

1. Καταβολή μετρητών (παραλαβή απο το κατάστημα μας)
Εφ’όσον θα παραλάβετε το προϊόν σας απο το κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη, μπορείτε να εξοφλήσετε τη στιγμή εκείνη το κόστος της αγοράς.

2. Αντικαταβολή
Τα προϊόντα έρχονται μέσω του μεταφορέα και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
Το κόστος της αντικαταβολής είναι *ΔΩΡΕΑΝ.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Eξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ALPHA
721002002004231
IBAN: GR9201407210721002101085022

4. Πιστωτική κάρτα

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση του πελάτη, προσφέρεται η επιλογή ανάμεσα σε τρεις (3) τρόπους αποστολής:

1. Παραγγελίες άνω των 50 (πενήντα) ευρώ για τον νομό Θεσσαλονίκης παραδίδονται χωρίς καμιά επιβάρυνση από φορτηγά της εταιρίας μας.

2. Παραγγελίες άνω των 100 (εκατό) ευρώ για όλη την ηπειρωτική Ελλάδα παραδίδονται χωρίς καμιά
επιβάρυνση απο μεταφορική εταιρεία.

3. Τα έξοδα αποστολής εφόσον δεν περιλαμβάνονται στις παραπάνω κατηγορίες είναι 5ευρώ.

Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων εκτελούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 8πμ – 3μμ.

Επιστροφές προϊόντων

Όροι επιστροφής προϊόντων:

• Η εργοστασιακή συσκευασία των προϊόντων να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. Εκτός των προϊόντων που η λειτουργία τους είναι ελαττωματική και καλύπτονται από εγγύηση.
• Η ημερομηνία της επιστροφής των προϊόντων να μην ξεπερνά τις δεκατέσσερις ημέρες από την ημερομηνία της παραλαβής τους.
• Εμπορεύματα τα οποία είναι κατόπιν παραγγελίας δεν επιστρέφονται.
• Τα έξοδα αποστολής των προς επιστροφή προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός των περιπτώσεων που η επιστροφή γίνεται λόγω υπαιτιότητας του καταστήματος “Danos”.

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων:

• Ενημερώστε και συμφωνήστε με την επιστροφή της παραγγελία σας ή μέρους αυτής.
• Παραδώστε το προιόν στην εταιρεία μεταφοράς που το παραλάβατε με τη συνοδεία των απαραίτητων παραστατικών. Δ. Αποστολής εάν η παραγγελία σας εστάλη με Δ. Αποστολής – Τιμολόγιο ή με το ίδιο Δ. Λιανικής εάν είστε ιδιώτης.
• Συμπληρώστε ένα έγγραφο με την ημερομηνία αποστολής και τον τρόπο που επιθυμείτε να σας γίνει η επιστροφή των χρημάτων
• Στείλτε μας το έγγραφο αυτό με Fax :2310653796 ή με e-mail : info@danos.com.gr